Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Στιλιστικές προτάσεις για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!




Με τα Χριστούγεννα να απέχουν πλεον μόνο λίγες μέρες, νομίζω ότι το ιδανικότερο είναι να σας δώσω μερικές ιδέες για τις γιορτινές σας εμφανίσεις.
Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μέρες χαρούμενες και γιορτινές και όλοι θέλουμε να περιποιηθούμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας και αυτό ξεκινά από τα ρούχα μας. Αν είμαστε καλεσμένοι σε ένα τραπέζι με φίλους, σε ένα ρεβεγιόν ή σε κάποια άλλη εκδήλωση, θα προβληματιστούμε τι φόρεμα να βάλουμε και πώς να το συνδυάσουμε.
Κάπου εδώ έρχομαι εγώ και οι προτάσεις μου για αυτές τις όμορφες μέρες. Έφτιαξα ορισμένα σύνολα για όλες εσάς για να σας δώσω έμπνευση για τις γιορτινές σας εμφανίσεις. Αυτό που χαρακτηρίζει κάθε σύνολο που σας ετοίμασα, είναι η κομψότητα, η θηλυκότητα,η φινέτσα και -τι άλλο;- το γιορτινό χριστουγεννιάτικο κλίμα!!!

14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
15

Κατερίνα Παρασκευά

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφη η δουλειά σου, συγχαρητήρια!
Θα ήταν εύκολο να μας ενημερώνεις για το πού θα μπορούσαμε να βρούμε όλα αυτά τα υπέροχα σύνολα;
Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια!

Unknown on 8 Μαρτίου 2014 στις 11:56 π.μ. είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Όλες οι στιλιστικές προτάσεις είναι φτιαγμένες από εμένα προσωπικά, επομένως για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, με ρωτάτε και σας δίνω πληροφορίες για τα καταστήματα και τις εταιρείες!

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino