Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Άνοιξη επιτέλους! Και τώρα τι φοράμε;



 Και ήρθε η άνοιξη λοιπόν! Όλα γύρω είναι ανθισμένα και ο ήλιος είναι πλέον η καθημερινή συντροφιά μας, κάνοντας πέρα τις γκρίζες μέρες! Τα μαύρα, καφέ και γκρι χειμωνιάτικα ρούχα μας, μας φαίνονται πολύ χοντρά και όλες σκεφτόμαστε «και τώρα τι φοράμε;» Είναι η λεγόμενη -μεταβατική περίοδος- από το χειμώνα στο καλοκαίρι, όπου τα χειμωνιάτικα ρούχα μας φαίνονται αβάσταχτα και τα καλοκαιρινά πολύ ελαφριά γα τις βραδινές μας βολτούλες! Κάπου εδώ λοιπόν έρχομαι εγώ για να σας δώσω μερικές ιδέες για όμορφες ανοιξιάτικες εμφανίσεις!



Είναι η ώρα το χοντρό χειμωνιάτικο παλτό σας, να δώσει τη θέση του σε μια καμπαρντίνα! Η καμπαρντίνα, αποτελεί, κατά τη γνώμη μου,  τη καλύτερη λύση για τις ανοιξιάτικες αυτές μέρες που ναι μεν θέλουμε ένα  πανωφόρι αλλά προτιμούμε κάτι λεπτό και ευκολοφόρετο. Προτείνω να επιλέξετε μια καμπαρντίνα σε μπεζ χρώμα για να ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα, αλλά και με κάθε εμφάνιση, πρωινή ή βραδινή
Αντί για πουλόβερ, πλέον προτιμούμε τα πουκάμισα! Διαλέξτε ένα τζιν ή ένα καρό πουκάμισο, για μια πιο casual εμφάνιση και ένα λευκό πουκάμισο για μια πιο βραδινή εμφάνιση.

Αν δε προτιμάτε τα πουκάμισα, επιλέξτε λεπτές μπλούζες με στάμπες και λουλούδια ή ακόμα και μονόχρωμες και συνδυάστε τες με ένα ζακετάκι στα χρώματα της εποχής: ροζ, κοραλλί, άσπρο, μπεζ ή ό,τι εσείς προτιμάτε.
Σηκώνουμε τα χειμωνιάτικα πλεκτά κασκόλ μας, και επιλέγουμε χρωματιστά φουλάρια με λουλούδια ή σχέδια για να ομορφύνουμε και να ‘’στολίσουμε’’ την εμφάνισή μας. Αφήστε που με ένα φουλάρι είστε καλυμμένη αν το βράδυ έχει λίγο ψυχρούλα.
Τέλος, ερχόμαστε στο κεφάλαιο παπούτσια! Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ πάντα σκεφτόμουν ποια παπούτσια είναι κατάλληλα για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Νομίζω πως με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες θα είστε πάντα κομψές και χαριτωμένες. Μπαλαρίνες βρίσκουμε στα περισσότερα καταστήματα παπουτσιών και υπάρχουν σε μια ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε όποιο θέλετε και όποιο πιστεύετε εσείς ότι ταιριάζει με τα ρούχα σας!
Για μια βραδινή εμφάνιση, προτείνω ένα ζευγάρι πλατφόρμες με λουράκι στον αστράγαλο οι οποίες συνδυάζονται και με φόρεμα αλλά και με παντελόνι και είναι άνετες, χαριτωμένες και μας προσθέτουν πόντους χωρίς να νιώθουμε ότι περπατάμε σε ξυλοπόδαρα!!!

Κατερίνα Παρασκευά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino