Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ 2016: ΤΟ FLORAL ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ


 Μπορεί η αγαπημένη Miranda Priestly (και δικό μου alter ego), στην ταινία ''Ο διάβολος φορούσε Prada'', να θεωρεί κλισέ τα floral για την ανοιξιάτικη περίοδο, φέτος όμως είναι το πιο δυνατό μοτίβο της σεζόν! Και δε ξέρετε πόσο χαίρομαι γιαυτό.
 Ας τα πάρουμε από την αρχή! Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που αγαπά τα floral απεριόριστα τότε αυτή είμαι εγώ. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι είχα γεννηθεί σε λάθος εποχή, καθώς λατρεύω τα floral και τα φορέματα-φούστες σε Α γραμμή, μια μόδα παρόλα αυτά που παραπέμπει στην δεκαετία των sixties.
Έλα όμως που φέτος η μόδα μου κάνει τη χάρη και επαναφέρει τα λουλούδια σε φορέματα, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, σακάκια, μπλούζες ακόμα και παπούτσια. Τα floral έρχονται για να ομορφύνουν και να δώσουν χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Προσδίδουν κομψότητα και φινέτσα, ενώ τα χρώματά τους μας φτιάχνουν τη διάθεση. Είτε πρωί, είτε βράδυ, ένα floral κομμάτι θα αναδείξει το look σας.
Σημείωση προς όλες: ένα τόσο δυνατό μοτίβο όπως το floral, συνδυάζεται πάντα με μονόχρωμο τοπ ή παντελόνι για να μη μπερδευτούν πολλά χρώματα και για να αναδειχθεί το floral σχέδιο που επιλέξαμε.
 Διάλεξα λοιπόν για εσάς εμφανίσεις με λουλουδάτα ρούχα και παπούτσια που λάτρεψα, για να σας δώσω ιδέες και έμπνευση για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας.












Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά και να χαμογελάτε!
Κατερίνα.
 
 

 

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΣ


Όσες με ακολουθείτε, θα θυμάστε από παλαιότερα άρθρα, ότι η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή. Όλα γύρω μας είναι ανθισμένα, ο καιρός αρχίζει να γίνεται όλο και πιο ζεστός, ενώ η αλλαγή της ώρας μας προσφέρει ανοιξιάτικα απογεύματα με τον ήλιο να δύει πια γύρω στις 7.30 το απόγευμα!
Μαζί με όλες αυτές τις ανοιξιάτικες αλλαγές εννοείται πως αλλάζει και η γκαρνταρόμπα μας.
Τα ρούχα μας γίνονται ελαφρύτερα, αποκτούν χρώμα και χαρούμενα μοτίβα και όλη η εμφάνιση μας προσαρμόζεται στο ανοιξιάτικο κλίμα. Και εννοείται πως η εμφάνιση μας περιλαμβάνει και τα βερνίκια που επιλέγουμε για τα νύχια μας. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα της φετινής άνοιξης; Ποιο σχήμα και σχέδιο να επιλέξετε για περιποιημένα και όμορφα άκρα;
Συγκέντρωσα για εσάς τις ομορφότερες αποχρώσεις βερνικιών και τα πιο χαριτωμένα σχέδια ώστε να αντλήσετε έμπνευση και να φέρετε την άνοιξη στα χέρια σας! Ας δούμε λοιπόν τις επιταγές της μόδας για τα νύχια μας και την άνοιξη του 2016!





 

 
 








 
 
Μέχρι το επόμενο άρθρο, να είστε καλά και να χαμογελάτε!
Κατερίνα.
 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino