Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ 2016: ΤΟ FLORAL ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ


 Μπορεί η αγαπημένη Miranda Priestly (και δικό μου alter ego), στην ταινία ''Ο διάβολος φορούσε Prada'', να θεωρεί κλισέ τα floral για την ανοιξιάτικη περίοδο, φέτος όμως είναι το πιο δυνατό μοτίβο της σεζόν! Και δε ξέρετε πόσο χαίρομαι γιαυτό.
 Ας τα πάρουμε από την αρχή! Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που αγαπά τα floral απεριόριστα τότε αυτή είμαι εγώ. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι είχα γεννηθεί σε λάθος εποχή, καθώς λατρεύω τα floral και τα φορέματα-φούστες σε Α γραμμή, μια μόδα παρόλα αυτά που παραπέμπει στην δεκαετία των sixties.
Έλα όμως που φέτος η μόδα μου κάνει τη χάρη και επαναφέρει τα λουλούδια σε φορέματα, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, σακάκια, μπλούζες ακόμα και παπούτσια. Τα floral έρχονται για να ομορφύνουν και να δώσουν χρώμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Προσδίδουν κομψότητα και φινέτσα, ενώ τα χρώματά τους μας φτιάχνουν τη διάθεση. Είτε πρωί, είτε βράδυ, ένα floral κομμάτι θα αναδείξει το look σας.
Σημείωση προς όλες: ένα τόσο δυνατό μοτίβο όπως το floral, συνδυάζεται πάντα με μονόχρωμο τοπ ή παντελόνι για να μη μπερδευτούν πολλά χρώματα και για να αναδειχθεί το floral σχέδιο που επιλέξαμε.
 Διάλεξα λοιπόν για εσάς εμφανίσεις με λουλουδάτα ρούχα και παπούτσια που λάτρεψα, για να σας δώσω ιδέες και έμπνευση για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας.












Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά και να χαμογελάτε!
Κατερίνα.
 
 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino