Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΑΝΟΙΞΗ!


Η ομορφότερη εποχή του χρόνου ήρθε και όλα γύρω μας γεμίζουν χρώματα! Προσωπικά, η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή καθώς δεν έχει την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού, τη κατσουφιά του φθινοπώρου και τη καταχνιά του χειμώνα. Η άνοιξη είναι από μόνη της ένα έργο τέχνης!!! Με τέτοιο ήλιο λοιπόν, όλες μας καταχωνιάζουμε στην ντουλάπα μας τα χοντρά πουλόβερ και ζιβάγκο και βγάζουμε τα σακάκια, τα πουκάμισα και τις μπαλαρίνες μας!
Κάπου εδώ έρχομαι εγώ για να σας δώσω τις ομορφότερες στιλιστικές προτάσεις για να πετύχετε κομψά ανοιξιάτικα look. Βάζουμε λοιπόν, στην άκρη τα χοντρά παλτό, τα μάλλινα πουλόβερ και τις μπότες και βγάζουμε τα ανοιχτόχρωμα παντελόνια, τις πολύχρωμες φούστες, τα t-shirt, τα πουκάμισα και τις μπαλαρίνες μας. Τα ρούχα μας γίνονται πιο ελαφριά και τα χρώματα κυριαρχούν.
Ακολουθούν οι προτάσεις μου για ένα casual ανοιξιάτικο look για το γραφείο ή τη σχολή αλλά και για απογευματινές- βραδινές εμφανίσεις για κάποια επίσημη περίσταση ή για μια νυχτερινή έξοδο. Να θυμάστε πως άνοιξη σημαίνει χρώμα, χαρούμενα μοτίβα, και ελαφριά πανωφόρια.
 



 


 Μέχρι το επόμενο άρθρο, να είστε καλά και να χαμογελάτε!
 Κατερίνα.
 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπεροχο!!

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino