Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ALL TIME CLASSIC: NUDE ΤΣΑΝΤΕΣ


Οι περισσότερες από εμάς έχουμε μια nude τσάντα στη συλλογή μας. Τι είναι αυτό όμως που καθιστά τη nude τσάντα τόσο δημοφιλή και γιατί κάθε χρόνο τη βλέπουμε σε όλες τις συλλογές τόσο ανοιξιάτικες όσο και χειμερινές; Μα φυσικά η ευκολία του χρώματος.
Μια τσάντα σε nude χρώμα ταιριάζει με κάθε ντύσιμο μας, ενώ η απλότητα του χρώματος, προσδίδει έναν αέρα κομψότητας στις εμφανίσεις μας. Εάν λοιπόν έχεις επιλέξει ένα total black look, μια nude τσάντα θα δώσει λίγο χρώμα και λίγη ένταση στην εμφάνιση σου. Αλλά ακόμα και αν έχεις επιλέξει μια εμφάνιση με αρκετό χρώμα, τότε μια nude τσάντα θα έρθει να ισορροπήσει όλο το look σου.
Από μια casual εμφάνιση μέχρι μια βραδινή επίσημη εμφάνιση, οι περισσότερες θα επιλέξουμε μια τσάντα σε nude απόχρωση για να μας βγάλει ασπροπρόσωπες. Το nude χρώμα είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή και το συναντάμε σε όλους τους τύπους τσάντας από σακίδια και clutch έως shopper και oversized τσάντες . Ας δούμε μερικές από τις ομορφότερες nude τσάντες αλλά και τρόπους να τις συνδυάσετε.



 



 


 
Μέχρι το επόμενο άρθρο να είστε καλά και να χαμογελάτε!
Κατερίνα.

 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο άρθρο για άλλη μια φορά!

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino