Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ CHIC BONBON ΓΙΑ ΤΟ 2016


 
Κορίτσια μου γλυκά! Με τις γιορτές προ των πυλών το σημερινό άρθρο δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τα καλύτερα γιορτινά ντυσίματα. Τις γιορτές όλες μας βάζουμε τα ''καλά'' μας, βαφόμαστε, στολιζόμαστε και γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Τα πάντα επιτρέπονται: ψηλές γόβες, φούστες με τούλι, μακριά φορέματα, στρας, πούλιες και πολλά πολλά άλλα!
 Συγκέντρωσα λοιπόν τα ομορφότερα ντυσίματα που έχω εντοπίσει για να αντλήσετε έμπνευση και να κάνετε τις πιο κομψές εμφανίσεις!

Θα επιστρέψω με νέο άρθρο το 2016! Δε θα μπορούσα συνεπώς να μη σας δώσω τις ευχές μου για τη χρονιά που μας χτυπά την πόρτα. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο ΥΓΕΙΑ γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή μας. Να είστε ευγνώμονες για τη κάθε μέρα και να μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο γιατί όλα αλλάζουν σε ένα λεπτό. Να χαίρεστε τη κάθε στιγμή, να βλέπετε το καλό σε κάθε δυσκολία και να μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα και στους πιο συννεφιασμένους ουρανούς.  Τέλος, ας προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε λίγο πιο καλοί με τους συνανθρώπους μας. Δώστε αγάπη για να πάρετε αγάπη. Αγκαλιάστε τους γονείς σας, τους παππούδες σας, τους θείους σας, τα παιδιά σας, τους/τις συντρόφους σας, τους φίλους σας και μοιράστε θετική ενέργεια και χαμόγελα!

2016 bring it on!!!!!!
Καλή χρονιά σε όλους!
Κατερίνα.















 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino