Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΡΩ: Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ


 
Εδώ και χρόνια το καρώ των μαθητικών μας χρόνων, εισήλθε στη βιομηχανία της μόδας με δυναμικό τρόπο. Κάθε χρόνο το βλέπουμε όλο και περισσότερο. Ξεκίνησε από τα αγαπημένα μας χουχουλιάρικα και φουσκωτά κασκόλ και έχει φτάσει να αποτυπώνεται μέχρι και σε παλτό. Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μοτίβα τόσο των σχεδιαστών όσο και των γυναικών. Φέτος, το καρώ υπάρχει παντού. Από πουκάμισα, ζακέτες έως φούστες και φορέματα.
 
Επενδύστε λοιπόν σε ένα καρώ πουκάμισο για casual εμφανίσεις ή σε ένα καρώ φόρεμα για ένα καθωσπρέπει look γραφείου. Αν πάλι θέλετε ένα κομμάτι που θα ξεχωρίζει, αγοράστε ένα καρώ παλτό και σίγουρα θα έχετε ένα μοναδικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας. Να θυμάστε πως το καρώ είναι ένα πάρα πολύ ''δυνατό'' μοτίβο και για το λόγο αυτό το συνδυάζουμε πάντα με απλά μονόχρωμα τοπ για να αποφύγουμε τις στιλιστικές υπερβολές και να είμαστε κομψές.
 
Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα ομορφότερα καρώ ρούχα και αξεσουάρ που έχω δει, ώστε  να σας δώσω ιδέες και να εμπνευστείτε για τις εμφανίσεις σας. Ελπίζω να καταφέρω να σας μεταδώσω την αγάπη μου για αυτό το μοτίβο που είμαι σίγουρη πως αν το τολμήσετε, θα ομορφύνει τη καθημερινότητα σας. Άλλωστε εγώ είμαι υπέρμαχος της ποικιλίας και του χρώματος. Χειμώνας δε σημαίνει μόνο μαύρο γκρι και καφέ. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!!!!!
 
 






 
 











Μεγάλο φιλί σε όλες!
Κατερίνα
 
 
 
 
 
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino