Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ;


Κορίτσια μου, κορίτσια μου!
Νομίζω ότι πλέον μπορώ να ευχηθώ Καλό Φθινόπωρο σε όλες σας!
Ο καιρός έχει σαφέστατα αλλάξει και το καλοκαιράκι έδωσε τη θέση του στο γλυκό φθινόπωρο.
Δε θέλω να μου λυπάστε, γιατί κάθε εποχή έχει τις ομορφιές της και μη ξεχνάτε ότι κάπου κοντά είναι και τα Χριστούγεννα -ναι ΛΑΤΡΕΥΩ τα Χριστούγενννα-!

Ας έρθουμε στα δικά μας όμως. Είχα υποσχεθεί αρθράκι μέσα στον Σεπτέμβρη και χαίρομαι που προλαβαίνω να το γράψω έστω και στην εκπνοή του μήνα! Είχα έναν γεμάτο μήνα και έτρεχα διαρκώς και έτσι δε πρόλαβα να σας γράψω νωρίτερα. Πρόλαβα όμως να γυρίσω τα αγαπημένα μας μαγαζιά και να δω τι αποτελεί must αυτή τη σεζόν. Ξεκινάμε λοιπόν!

Μπορντώ παντού!
Με μια βόλτα στην αγορά θα έχετε διαπιστώσει και μόνες σας ότι το μπορντώ είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος. Το βλέπουμε παντού. Σε μπλούζες, φούστες, φορέματα και φουλάρια! Μη διστάσετε λοιπόν να αγοράσετε κάτι σε αυτή την απόχρωση. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα αριστοκρατικό χρώμα το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην εποχή που διανύουμε.
Άλλα χρώματα must της σεζόν: μουσταρδί, σάπιο μήλο και καμηλό.




Καρώ πουκάμισο
Για ακόμα μια σεζόν τα καρώ πουκάμισα θα πρωτοστατήσουν. Επιλέξτε να τα φορέσετε ανοιχτά με ένα t-shirt από μέσα και το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι για μια ροκ casual εμφάνιση ή μέσα από το αγαπημένο σας πουλόβερ.




Σαλοπέτα σ'αγαπώ!
Και όμως κορίτσια, η σαλοπέτα των παιδικών μας χρόνων είναι και πάλι στη μόδα. Στα περισσότερα καταστήματα μπορείτε να βρείτε κοτλέ σαλοπέτες με φούστα ή βερμούδα. Φανταστείτε τες με ένα χοντρό καλτσόν και μια ίσια μπότα και έχετε το πιο ρομαντικό look ever! Αν είστε οπαδοί του κλασσικού τότε αγοράστε μια τζιν σαλοπέτα και συνδυάστε τη με μπλουζάκι ή πουκάμισο.




Α γραμμή για πάντα!
Όσες με ακολουθείτε, γνωρίζετε τη τρέλα που με διακατέχει για τις φούστες και τα φορέματα σε Α γραμμή. Και φέτος λοιπόν, αυτή η γραμμή αποτελεί fashion must (γιούπιιι!!!). Επενδύστε λοιπόν σε ένα φόρεμα ή σε μια φούστα σε Α γραμμή και δε θα χάσετε, καθώς κολακεύουν κάθε τύπο γυναικείου σώματος και προσδίδουν φινέτσα και κομψότητα.




Over-the-knee boots!
Οι μπότες πάνω από το γόνατο αποτελούν τις αγαπημένες των περισσότερων σχεδιαστών και για το λόγο αυτό φέτος τις βρίσκουμε παντού. Μια συμβουλή: επενδύστε σε ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο χωρίς ψηλό τακούνι. Με το τρόπο αυτό θα πετύχετε ένα chic στιλιστικό αποτέλεσμα. Διαλέξτε ανάμεσα σε χρώματα όπως το μαύρο και το σοκολατί.




Ναυτάκι μου καλό!
Όσες αγαπάτε το ριγέ, τότε φέτος είναι η εποχή σας. Ριγέ σε φορέματα και μπλούζες έχουν κατακλύσει την αγορά. Για να σας δω ναυτάκια μου όμορφα!



Shopper bag
Για όλες εμάς που κουβαλάμε την Άρτα και τα Γιάννενα στην τσάντα μας, επιτέλους μια λύση. Φέτος οι τσάντες επιβάλλεται να είναι μεγάλες και ογκώδεις. Κορίτσια ήρθε η στιγμή μας! Θα μπορούμε να κουβαλάμε τα πάντα μαζί μας!!!!!!





Αυτά είναι οι τάσεις του φετινού φθινόπωρου. Εννοείται πως περιμένω τις προτάσεις σας με τα άρθρα που θα θέλατε να δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Θα επιστρέψω δριμύτερη με στιλιστικές προτάσεις και πολλά πολλά νέα άρθρα που ετοιμάζω για εσάς! Για να ξέρουμε τί να φοράμε, πώς να το φοράμε και να είμαστε πάντα chic και κομψές.

Μεγάλο φιλί σε όλες!

Κατερίνα.






1 σχόλια:

Μιχαλοπούλου Καίτη on 28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:37 μ.μ. είπε...

Καλως ηρθες πάλι!! Περιμενω και αλλα αρθρα σου!!
Φιλια

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino