Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ........ΝΕΡΑΪΔΟΣΑΠΟΥΝΟ!



Επειδή θέλω πάντα να μοιράζομαι μαζί σας κάθε μου ανακάλυψη, σήμερα θα σας μιλήσω για τα νεραϊδοσάπουνα που με έχουν ξετρελάνει!
Πριν κάποιες μέρες επικοινώνησε μαζί μου η ομάδα του νεραϊδοσάπουνου, ζητώντας μου να δοκιμάσω τα προϊόντα της. Σαν γνήσιο κορίτσι λοιπόν που ενθουσιάζεται με μυρωδιές και προϊόντα καλλωπισμού, δέχτηκα με χαρά. Όταν έφθασαν στα χέρια μου τα -υπέροχα- νεραϊδοσάπουνα διαπίστωσα ότι όντως ήταν φτιαγμένα για να μαγέψουν και να ταξιδέψουν. 


Εκτός από το γεγονός ότι μοσχοβολάνε, τα νεραϊδοσάπουνα κερδίζουν και στην εμφάνιση καθώς είναι τυλιγμένα με δαντέλα (όσες με ακολουθείται καιρό, γνωρίζετε την εμμονή που έχω με τις δαντέλες και τους φιόγκους!) Επιπλέον, κάθε σαπούνι συνοδεύεται και από ένα καρτελάκι με λίγα λόγια για τη σύστασή του και τις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του.
 

Η ομάδα του νεραϊδοσάπουνου μου έστειλε να δοκιμάσω σαπούνια με λεβάντα, δάφνη, χαμομήλι, βρώμη και αλόη. Δηλώνω κατενθουσιασμένη από όλα! Κάθε ένα από αυτά, έχει ξεχωριστές ιδιότητες και βοηθάει και σε κάτι διαφορετικό: π.χ. το σαπούνι βρώμης είναι ιδανικό για βαθύ καθαρισμό του προσώπου, ενώ το σαπούνι αλόης χρησιμοποιείται για τη περιποίηση του σώματος και των μαλλιών, ενισχύοντας τη φυσική τους άμυνα. Όλα τα σαπούνια είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από ελαιόλαδο. 


Προσωπικά, λάτρεψα τη φρεσκάδα που είχε το πρόσωπό μου μετά τη χρήση του νεραϊδοσάπουνου αλλά και τη δροσιά που ανέδιδε το σώμα μου μετά το ντους με ένα από αυτά τα υπέροχα σαπούνια. Θεωρώ ότι τα σαπούνια είναι από τους φυσικότερους τρόπους καλλωπισμού του προσώπου και του σώματός καθώς δε περιέχουν χημικές ουσίες. Αφήστε που η αίσθηση και η μυρωδιά του σαπουνιού μετά το ντους είναι η αγαπημένη μου! Με μεταφέρει απευθείας σε ένα λιβάδι γεμάτο λουλούδια και μου θυμίζει κάτι από τα παιδικά μου χρόνια! 


Τα νεραϊδοσάπουνα τα βρίσκετε στην ομάδα τους στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/%CE%9D%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF/285422004962890?fref=ts 

Μπορείτε να παραγγείλετε τα σαπούνια που επιθυμείτε στέλνοντας απλά ένα μήνυμα στη σελίδα του νεραϊδοσάπουνου. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σαπούνια αλόης, βρώμης, δάφνης, λεβάντας, κανέλας, καφέ, γιασεμιού και άλλα! Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε και συνθέσεις της επιλογής σας και να τα προσφέρετε ως δώρο σε κάποια φίλη σας!

Για νεραϊδένια σαπούνια λοιπόν, που μας ταξιδεύουν με τα αρώματά τους, μόνο στο Νεραϊδοσάπουνο!


Μεγάλο φιλί σε όλες σας!
Κατερίνα



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα δοκίμασα και πραγματικά τα λάτρεψα!

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino