Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Τζιν σαλοπέτες: το μεγαλύτερο fashion trend της φετινής άνοιξης!



Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι η μόδα κάνει κύκλους. Κάτι που είναι στη μόδα τώρα, μπορεί σε 5 χρόνια να είναι εκτός μόδας και σε 15 να επανέλθει στο προσκήνιο. Γι” αυτό η λύση είναι μια: δε πετάμε τίποτα (αυτό βέβαια προϋποθέτει την ύπαρξη άπλετου χώρου στην ντουλάπα μας)!
 Εγώ είμαι υπέρμαχος αυτής της λογικής και σπάνια θα πετάξω ρούχο -ειλικρινά, στη ντουλάπα μου υπάρχουν ακόμα τα τζην που φορούσα στο λύκειο- γιατί νομίζω πως δε μπορεί κάποτε θα το ξαναβάλω και ότι είναι κρίμα να το πετάξω αφού έχει τη δική του ιστορία.
Έτσι λοιπόν, χάρηκα ιδαιτέρως όταν είδα ότι φέτος είναι στη μόδα οι τζιν σαλοπέτες! Δε μπορεί να μη τις θυμάστε και δε μπορεί να μην  τις έχετε φορέσει οι περισσότερες παλιότερα. Οι τζιν σαλοπέτες λοιπόν αποτελούν τη φετινή άνοιξη  fashion must και θα τις εντοπίσετε στα περισσότερα καταστήματα ρούχων (π.χ. ZARA, H&M, PULL&BEAR, MANGO, LEVIS, STUFF&CO και πολλά πολλά άλλα).
Μου στείλατε πολλές από εσάς μήνυμα και με ρωτούσατε πώς μπορείτε να τις φορέσετε. Σας έφτιαξα λοιπόν μερικές προτάσεις για να πάρετε ιδέες. Η σαλοπέτα είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ γι” αυτό και σας έφτιαξα 5 διαφορετικές στυλιστικές προτάσεις για να αντλήσετε έμπνευση!
salopeta1salopeta2
σαλοπέτασαλοπετα1σαλοπέτα2
Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino