Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

5 τρόποι να φορέσουμε το αγαπημένο μας jean από το πρωί εως το βράδυ!



Νομίζω πως δεν υπάρχει γυναικεία ντουλάπα που να μην έχει ένα jean. Σκουρόχρωμο ή ανοιχτόχρωμο, με σκισίματα ή χωρίς, χαμηλοκάβαλο ή ψιλοκάβαλο όλες έχουμε ένα jean που αγαπάμε να φοράμε. Πολλές από εσάς, μου στέλνετε μηνύματα στο Chic Bonbon ρωτώντας με αν μπορείτε να φοράτε jean το βράδυ και πώς μπορείτε να το συνδυάσετε για μια πιο βραδινή εμφάνιση όπως ένα ποτό με φίλους. Στο σημερινό μου άρθρο λοιπόν σας έφτιαξα στιλιστικές προτάσεις με τρόπους που μπορείτε να φοράτε ένα jean από το πρωί έως το βράδυ ώστε να είστε πάντοτε κομψή και στιλάτη.
Ακολουθούν λοιπόν 5 διαφορετικές προτάσεις για να φορέσετε ένα jean. Διάλεξα σε κάθε πρόταση το ίδιο jean για τη πρωινή και βραδινή εμφάνιση για να σας δείξω πώς μπορούμε να αλλάξουμε το look με μικρές πινελιές αλλά κρατώντας το ίδιο jean ως βασικό κομμάτι.

1η Στυλιστική πρόταση:

Πρωί

1

Bράδυ

2

2η Στυλιστική πρόταση:

Πρωί

9

Βράδυ

10

3η Στυλιστική πρόταση:

Πρωί

7

Βράδυ

8

4η Στυλιστική πρόταση:

Πρωί

5

Βράδυ

6

5η Στυλιστική πρόταση:

Πρωί

3

Βράδυ

4
Κατερίνα Παρασκευά

1 σχόλια:

Tonia Panteli on 16 Μαΐου 2019 στις 4:03 μ.μ. είπε...

μην ξεχνάμε και τι αξεσουάρ ταιριάζουν! Εγώ τελευταία αντί για τσάντα προτιμώ να κρατάω ένα πορτοφόλι https://www.notos.gr/gynaika/axesouar/portofolia-thikes/portofoli-3NF2780DC/LG021/που είναι κομψό, το χρησιμοποιώ τύπου κλατς και με έχει βολέψει αρκετά!

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino