Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι τέτοια μέρα όταν.......



Όλα ξεκίνησαν πέρυσι τέτοια μέρα όταν......
αποφάσισα να δημιουργήσω μια σελίδα μόδας στο Facebook. Η αλήθεια είναι όμως ότι το ζιζάνιο είχε φυτευτεί πολύύύύύ καιρό πριν από τις φίλες μου και ιδιαίτερα από τον καλό μου ο οποίος με προέτρεπε να καλλιεργήσω αυτή τη τρέλα που με διακατέχει για τη μόδα και να δημιουργήσω κάτι δικό μου. Έτσι, πριν έναν ακριβώς χρόνο και μάλιστα τέτοια ώρα, δημοσιεύτηκε η σελίδα Chic Bonbon στο Facebook. Ξεκίνησα δειλά-δειλά με προτάσεις μόδας, για να συνεχίσω πολύ πιο δυναμικά με ακόμα περισσότερες προτάσεις και ιδέες. Γύρω στην άνοιξη ακολούθησε η ευκαιρία που μου έδωσε η Ολίβια Γαβρίλη, να γίνω μέλος της μεγάλης παρέας του eimaimama.gr(http://www.eimaimama.gr/),γράφοντας άρθρα περί μόδας και ομορφιάς! Και σε αυτό το βήμα με ακολουθήσατε διαβάζοντας τα άρθρα μου και στέλνοντάς μου μηνύματα με τι άλλο θα θέλετε να διαβάσετε. Το περασμένο Οκτώβριο γεννήθηκε και αυτό το Blog και αγκαλιάστηκε με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό που δε το περίμενα! Η αγάπη και η ανταπόκρισή σας σε κάθε μου βήμα, είναι τόσο μεγάλη, που με εξέπληξε (και συνεχίζει να με εκπλήσσει)! Ένας χρόνος ζωής λοιπόν και κοντά στα 5500 μέλη στη σελίδα μας στο Facebook και πάνω από 30.000 προβολές στο Blog μας!!!

Σκοπός του Chic Bonbon είναι να σας δίνει ιδέες για τις καθημερινές αλλά και τις βραδινές σας εμφανίσεις. Μέσα από τη σελίδα λοιπόν, φροντίζω να σας δίνω τις ομορφότερες προτάσεις για να είστε πάντοτε κομψές. Χαίρομαι λοιπόν, πολύ όταν κάποιες από εσάς, μου στέλνετε μηνύματα λέγοντάς μου ότι χρησιμοποιείτε το Chic Bonbon ως έμπνευση για να συνδυάσετε τα ρούχα σας! Ο λόγος που η σελίδα είναι τόσο αγαπητή είναι η ιδιαιτερότητά της στο περιεχόμενο, το οποίο είναι άκρως χαριτωμένο και κομψό, γιατί σκοπός μου είναι πάντοτε να είμαστε chic και όμορφες δίχως στυλιστικές υπερβολές.


Τέλος, επειδή πολλές με ρωτάτε τι σημαίνει ο τίτλος.... Ο τίτλος, αντιπροσωπεύει όλα όσα είμαι εγώ και όλα όσα θέλω να σας μεταδώσω μέσω της σελίδας μου. Chic Bonbon= κομψή καραμέλα! Με άλλα λόγια Chic Bonbon δε σημαίνει μόνο μόδα αλλά και μια άποψη ζωής όπου η αισιοδοξία, τα φωτεινά χρώματα, η χαρά, τα χαμόγελα, η θηλυκότητα, η ομορφιά, η κομψότητα, τα ταξίδια, τα γλυκά και οι .......αγαπημένοι σε όλες μας φιόγκοι κυριαρχούν!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες σας λοιπόν για μια ακόμη φορά!!!!!! Έχετε αγκαλιάσει τη σελίδα με τόση αγάπη και ενθουσιασμό που μου δίνει μεγάλη χαρά που ακριβώς ένα χρόνο πριν, πήρα την απόφαση να δημιουργήσω το Chic Bonbon!!! Συνεχίζουμε λοιπόν δυναμικά με τις ομορφότερες προτάσεις μόδας για να είστε πάντοτε chic, όμορφες και in fashion!!!

Μεγάλο φιλί σε όλες σας
Κατερίνα







2 σχόλια:

Unknown on 13 Ιανουαρίου 2014 στις 6:40 μ.μ. είπε...

Κατερίνα σου εύχομαι το "παιδάκι " σου ,που τόσο πολύ όλες μας αγαπάμε,να τα εκατοστήσει!!!Πάντα να μας χαρίζεις μοναδικές συμβουλές μόδας κι ομορφιας!Να το χαίρεσαι λοιπόν!!Φιλιά πολλά!!

Unknown on 16 Ιανουαρίου 2014 στις 2:56 μ.μ. είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκό μου κορίτσι!!! Χαίρομαι πολύ που απολαμβάνετε τη σελίδα!!! Θα έχω πάντα τις καλύτερες προτάσεις και τις ομορφότερες ιδέες μόνο για εσάς!! Φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino