Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

10 στυλιστικές προτάσεις για το πώς να φορέσετε μια skater φούστα!




Η φούστα τύπου “skater” είναι αδιαμφισβήτητα το πιο δημοφιλές trend του φετινού χειμώνα, ενώ αναμένεται να ορίσει τις στυλιστικές μας επιλογές τόσο την άνοιξη, όσο και το καλοκαίρι! Ονομάζονται “skater” γιατί είναι εμπνευσμένες από τις φούστες που φορούν οι αθλήτριες που κάνουν πατινάζ στον πάγο.
Οι φούστες τέτοιου τύπου είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα ρούχα που μπορείτε να έχετε στη ντουλάπα σας. Μπορεί να φορεθεί τόσο για μια casual πρωινή εμφάνιση όσο και για μια απογευματινή βόλτα ή μια βραδινή πιο επίσημη εμφάνιση.
Προσωπικά, τέτοιου τύπου φούστες είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου επιλογές καθώς πιστεύω πως μας προσφέρουν μια θηλυκή και κομψή εμφάνιση. Γενικότερα θεωρώ πως μια τέτοια γραμμή κολακεύει πολύ και προσδίδει ένα φινετσάτο αέρα στην όλη εμφάνισή μας.
Στο σημερινό άρθρο λοιπόν σας δίνω 10 ιδέες-προτάσεις οι οποίες ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες. Οι προτάσεις αφορούν όλες τις γκάμες εμφανίσεων από casual-πρωινές και απογευματινές, ροκ, girly μέχρι και βραδινές εμφανίσεις.
skater1
skater2
skater3
skater4
skater5
skater6
skater7
skater8
skater9

Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino