Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πουλόβερ: τρόποι για να αναδείξετε το πιο όμορφο ρούχα του χειμώνα



Τα πουλόβερ είναι ένα αδικημένο ρούχο από πολλούς, καθότι θεωρούνται απλά, καθημερινά, συνηθισμένα με μόνη ιδιότητα να μας κρατάνε ζεστές τις κρύες μέρες του χειμώνα. Λάθος! Πλεόν στην αγορά κυκλοφορούν τόσα σχέδια πουλόβερ που με τη γραμμή τους, το στυλ τους και το σχέδιο τους μπορούν να αναδείξουν τη κάθε μας εμφάνιση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει και σας εκφράζει περισσότερο και να το συνδυάσετε με το κατάλληλο παντελόνι, κολάν ή φούστα και τα κατάλληλα αξεσουάρ και θα έχετε τη πιο fashionable εμφάνιση. Στο σημερινό άρθρο σας προτείνουμε πουλόβερ και τρόπους να τα φορέσετε για να πετύχετε ένα άριστο στυλιστικό αποτέλεσμα.
Συνδυάστε ένα μακρύ, φαρδύ πουλόβερ με ένα μαύρο στενό παντελόνι ή ένα τζιν και ίσιες μπότες. Τα φαρδυά μακριά πουλόβερ πρέπει οπωσδήποτε να τα συνδυάζετε με ένα στενό παντελόνι για να αναδεικνύονται.
2
Ένα κοντό πουλόβερ μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα παντελόνι ή μια φούστα σε Α γραμμή για ένα πιο κομψό look.
Επιλέξτε να φορέσετε ένα κοντό πουλόβερ με ένα πουκάμισο από μέσα για να δώσετε ένα πιο προσεγμένο τόνο στην εμφάνισή σας. Στη περίπτωση που το κάνετε, διαλέξτε ένα μονόχρωμο πουκάμισο για ένα καθημερινό office look ή ένα πουκάμισο με μοτίβο (π.χ. καρώ) για ένα college look.
Ένα πουλόβερ που πέφτει χαλαρά στους ώμους ή ένα πουλόβερ που αφήνει ακάλυπτο τον έναν ώμο, σίγουρα θα εντυπωσιάσει και θα δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην εμφάνισή σας.
pullover3
Μη διστάσετε να συνδυάσετε ένα επιβλητικό statement necklace με ένα πουλόβερ. Μη ‘’βαρύνετε’’ όμως την υπόλοιπή σας εμφάνιση με άλλα κοσμήματα.
Φέτος το χειμώνα κυκλοφορούν πουλόβερ με σχέδια οπότε μπορείτε να προσθέσετε και ένα τέτοιο πουλόβερ στη ντουλάπα σας.
Eπίσης άλλο ένα fashion must αυτού του χειμώνα είναι τα πουλόβερ με τα μπαλώματα στους αγκώνες που μας θυμίζουν κάτι από παλιότερες εποχές.
pullover7
Και για να μη ξεχνάμε, πλησιάζουν χριστούγεννα οπότε μπορείτε να διαλέξετε και ένα πουλόβερ με χριστουγεννιάτικο μοτίβο για να είστε μέσα στο γιορτινό κλίμα!
hm

Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino