Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013!



Πριν από 10 μέρες, πήγα ταξίδι στο Βερολίνο και σας υποσχέθηκα άφθονο φωτογραφικό υλικό για να σας συστήσω τη πόλη και να σας βάλω στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που επικρατούσε σε αυτή!
Καταρχήν θέλω να πω πως άλλαξα άρδην την άποψη που είχα για το Βερολίνο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα Γερμανία, αλλά ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα Βερολίνο. Πάντα λοιπόν πίστευα, (κυρίως λόγω της ιστορίας του), ότι το Βερολίνο θα μου βγάλει κάτι το σκοτεινό και πως δε θα μου θυμίσει κλασσική ευρωπαϊκή πόλη. Το αντίθετο! Το Βερολίνο είναι μια πολύ όμορφη πόλη που όπως κάθε πόλη έχει πολλά και διαφορετικά πρόσωπα. Μπορώ όμως να πω ότι είναι από τις πιο χαρούμενες και χριστουγεννιάτικες πόλεις που έχω πάει! Είναι σαν οι άνθρωποι να ζουν κυριολεκτικά για τα Χριστούγεννα. Κάθε δρόμος και κάθε στενό είναι στολισμένα, ενώ η πόλη είναι γεμάτη από τις χριστουγεννιάτικες αγορές στις οποίες μπορείτε να πιείτε Gluhwein (παραδοσιακό γερμανικό ζεστό κρασί με πολύ γλυκιά γεύση), να φάτε το παραδοσιακό γερμανικό λουκάνικο αλλά και βάφλες και φρούτα με σοκολατένια επικάλυψη. Στις αγορές αυτές έχει παγοδρόμια και άλλα θεάματα ενώ δυνατή χριστουγεννιάτικη μουσική παίζει διαρκώς έτσι ώστε να επικρατεί ένα μόνιμο πάρτι! Πραγματικά ξετρελάθηκα και πήγα σε πάνω από 20 αγορές! Επικρατούσε τσουχτερό κρύο και κάποιες μέρες χιόνισε κιόλας αλλά αυτό δε μας απέτρεψε από το να κάνουμε τις βόλτες μας στη χριστουγεννιάτικη πόλη! Θα έλεγα ότι το χιόνι πρόσθεσε πόντους μαγείας στο όλο σκηνικό!
Στις 09/12/13 έγινε η παγκόσμια ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας ''The Hobbit'' στο Sony Center και φυσικά εκεί ήταν και το Chic Bonbon! Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί από νωρίς σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό και από πάνω του πέρασαν όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας προκαλώντας πανικό στο κοινό. Ανάμεσά τους και ο Orlando Bloom, γνωστός αγαπημένος των περισσοτέρων γυναικών. Προσωπικά είχα τη τύχη να πάρω από το χέρι του ένα από τα νομίσματα που κόπηκαν ειδικά για τη ταινία και γράφουν πάνω ''European Premiere Berlin 2013 The Hobbit''. Φαντάζεστε τον ενθουσιασμό μου! Θα δείτε φωτογραφίες της πρεμιέρας στο βίντεο που ακολουθεί και θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες και άρθρο για αυτή τη πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία με βίντεο από εκείνη τη μέρα!
Κατά τα άλλα η εκδρομή μας περιείχε ξεναγήσεις σε μουσεία και σε αξιοθέατα, περπάτημα κατά μήκος του τείχους και πολύ περπάτημα γενικά σε όλη τη πόλη (να τονίσω ότι έχω μια ''παραξενιά'': όποτε βρίσκομαι στο εξωτερικό θέλω να περπατάω κάθε δρόμο και κάθε στενό γιατί πώς αλλιώς θα γνωρίσουμε τη πόλη βρε κορίτσια;;;)! Φυσικά ως γνήσιο Chic Bonbon girl δε μπόρεσα να κρατηθώ μακρυά από τα καταστήματα και όπως καταλαβαίνετε γύρισα με μια τσάντα έτοιμη να σκάσει!!! Επίσης, αν ποτέ πάτε στο Βερολίνο, μη παραλείψετε να πάρετε πολλές σοκολάτες! Δεν έχω φάει νοστιμότερες σοκολάτες από αυτές των γερμανικών ζαχαροπλαστείων! Για να μη σας κουράζω όμως με πολλά λόγια αφήνω τις φωτογραφίες να μιλήσουν μέσα από ένα βίντεο που έφτιαξα ειδικά για εσάς ομορφιές μου!

Και εις άλλα με υγεία για όλους μας!!!! Σας φιλώ!
                                      Κατερίνα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino