Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

FASHION INSPIRATION: OLIVIA PALERMO




Ήθελα εδώ και μέρες να γράψω ένα άρθρο για τη γυναίκα που αποτελεί έμπνευση για μένα και το Chic Bonbon, την Olivia Palermo. Η Olivia είναι ένα 27χρονο μοντέλο από την Αμερική, η οποία είναι πλέον γνωστή fashion blogger και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για το στυλ της. Την αποκαλούν fashion icon και όχι άδικα, αφού κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική. Εγώ την είχα ξεχωρίσει πριν γίνει τόσο διάσημη ως blogger. Οι λόγοι είναι πολλοί. 
Εκτός του ότι είναι ανεπιτήδευτα όμορφη, έχοντας ένα πρόσωπο που δε θέλει και πολλά ''φτιασίδια'' για να αναδειχτεί, ξέρει να ντύνεται. Και όταν λέμε ξέρει εννοούμε να φοράει αυτή το ρούχο και όχι να τη φοράνε τα ρούχα. Οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν να ντύνονται κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς, κάποιες γυναίκες όμως έχουν αυτό τον αέρα της αυτοπεποίθησης,της φινέτσας, αυτό το κάτι τέλος πάντων, που εμένα με μαγνητίζει. Είναι οι γυναίκες που λες ότι και τσουβάλι να βάλουν, θα δείχνει ωραίο πάνω τους. Μια από αυτές και η Olivia. 
Με ένα υπέροχο -αριστοκρατικό- πρόσωπο και ένα ντύσιμο που σε όλες τις εκφάνσεις του μας καθηλώνει. Από μια απλή βόλτα με το σκύλο της έως μια επίσημη εκδήλωση, η Olivia ξέρει τι να φορέσει και πώς να το φορέσει. Επίσης ξέρει ποια ρούχα την αναδεικνύουν και ποια όχι και φροντίζει να επιλέγει πάντα τα σωστά. Εμένα είναι η αγαπημένη μου για τη φινέτσα και τη κομψότητα που αποπνέει κάθε της εμφάνιση και για το συνεσταλμένο χαρακτήρα της. 
H Olivia είναι ζευγάρι από το 2008 με τον Johannes Huebl και οι φωτογραφίες που μας χαρίζουν αποτελούν την ενσάρκωση του τέλειου ζευγαριού. Θα έλεγε κανείς πως τόση τελειότητα και από τους δυο τους καταντά εκνευριστική :-) 
Αν μου ζητούσατε λοιπόν να σας δείξω ένα γνήσιο Chic Bonbon girl θα σας έδειχνα την Olivia. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να καταλάβετε γιατί!!!





                           




                                              




 

                                             

                                             

                                             

                                                   

                                                    images via:http://www.oliviapalermo.com/

                                                               Παρασκευά Κατερίνα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino