Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

PUT A RING ON IT!!!




 Σήμερα τακτοποιούσα τα κοσμήματα μου και προσπαθούσα να βάλω μια τάξη στο πανικό που επικρατούσε. Έτσι, πήρα την ιδέα να σας δείξω κάποια από τα αγαπημένα μου δαχτυλίδια. Όπως θα δείτε κάθε ένα έχει το στυλ του και τη δική του προσωπικότητα. Παρόλα αυτά νομίζω ότι όλα είναι εξαιρετικά Chic Bonbon!

 Γνωρίζετε πια την αδυναμία που έχει το Chic Bonbon σε οτιδήποτε έχει φιόγκο. Δε θα μπορούσα λοιπόν να μην αποκτήσω και ένα δαχτυλίδι με φιόγκο. Το συγκεκριμένο είναι Folli- Follie και είναι ένα από τα αγαπημένα μου. 


Οι Γερμανοί λένε πως τα κόκκινα μανιτάρια φέρνουν τύχη. Δε ξέρω αν παρασύρθηκα από αυτό το γνωμικό ή από το υπέροχο σχέδιο, πάντως αυτό το δαχτυλίδι το ανακάλυψα πριν 2 χρόνια στο Παρίσι και ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά!


Άλλο ένα υπέροχο σχέδιο της εταιρείας Folli-Follie. Το σχέδιό του είναι μια καρδιά με μικρά ζιργκόνια. Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, το φοράω σχεδόν καθημερινά γιατί νομίζω ότι ταιριάζει με κάθε μου εμφάνιση όλη τη μέρα.


 Σε παλαιότερο post σας έχω μιλήσει για την αγάπη που με διακατέχει για τα δαχτυλίδια με μπλε πέτρες. Αυτό το δαχτυλίδι το αγόρασα από το ηλεκτρονικό κατάστημα myfashionfruit.com και έχω ενθουσιαστεί με το σχήμα του και το χρώμα της πέτρας.  


Κάθε κορίτσι που θέλει να αποκαλείται Chic Bonbon πρέπει να έχει στη συλλογή του ένα Chevalier δαχτυλίδι. Τα δαχτυλίδια που ονομάζονται chevalier είναι αυτά που φοράμε στο μικρό δάχτυλο και δίνουν ένα πιο κομψ'ο και elegant ύφος στην εμφάνισή μας. Το δικό μου το πήρα από το κατάστημα Folli-Follie (ναι έχω αδυναμία στην εταιρεία!) και το προτιμώ σε επίσημες εμφανίσεις. 


Παρασκευά Κατερίνα








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino