Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

My favourite lipsticks!!!!


Αγαπώ πολύ τα κραγιόν! Δεν θυμάμαι καμμιά φορά να πήγα σε ένα μαγαζί καλλυντικών για να αγοράσω κάτι και να μην αγόρασα και ένα κραγιόν. Νομίζω ότι όσα έχω, δε χορταίνω. Στο σημερινό κείμενο, διάλεξα και σας παρουσιάζω τα 7 αγαπημένα μου κραγιόν, των λατρεμένων μου εταιρειών MAC, Seventeen και Christian Dior.  Αγαπημένα γιατί έχουν τέλεια εφαρμογή και γιατί αυτές οι 7 αποχρώσεις είναι αυτές που με βόλεψαν περισσότερο για κάθε μου εμφάνιση επίσημη ή Casual. 

Τα πρώτα 3 είναι της εταιρείας MAC. Κατά τη γνώμη μου έχουν τη καλύτερη εφαρμογή, -καθώς διαρκούν ώρες-, και τα ομορφότερα καραμελένια χρώματα.  Οι αποχρώσεις είναι από αριστερά προς τα δεξιά: Σειρά Matte ''Please Me'', Σειρά Amplified ''Impassionated'', Σειρά Cremesheen ''Speed Dial''. 
Το ''Please Me'' έχει μια υπέροχη ματ απόχρωση σάπιου μήλου και είναι ότι πρέπει για πρωινές Casual εμφανίσεις. Το ''Impassionated'' είναι ένα έντονο φουξ πολύ παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο! (Να σημειώσω πως το συγκεκριμένο έχει τέλεια εφαρμογή και όλοι με ρωτάνε τι φοράω.) Το ''Speed Dial'' είναι πολύ  κρεμώδες σε απόχρωση έντονου σάπιου μήλου.

Τα επόμενα 3 είναι της εταιρείας Seventeen. Είναι πολύ οικονομική εταιρεία και έχει μια μεγάλη παλέτα αποχρώσεων μεταξύ των οποίων μπορούμε να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει! Οι αποχρώσεις από αριστερά προς τα δεξιά είναι: Σειρά Supreme Lipstick αριθμός 195 (απαλό φουξ) , Σειρά Matte Lipstick αριθμός18 (έντονο ροζ bebe), και Σειρά Sumpreme Lipstick αριθμός196 (κοραλλο-κόκκινο). 
Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στα καλλυντικά της ένα κόκκινο κραγιόν. Εγώ επέλεξα το πορφυρό κόκκινο της σειράς Diorific του Christian Dior. Η απόχρωση είναι ο αριθμός 038. Το χρώμα είναι ζεστό κόκκινο του κερασιού και έχει υπέροχη εφαρμογή στα χείλη. Είναι ότι πρέπει για μια βραδινή εμφάνιση στην οποία θέλουμε να εντυπωσιάσουμε με τη κομψότητά μας! 


Παρασκευά Κατερίνα




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino