Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τα ομορφότερα σχέδια της χειμερινής συλλογής MCM!


Μελετώντας το χειμερινό κατάλογο με τσάντες της MCM, διάλεξα κάποια από τα ομορφότερα σχέδια, τα πιο fashionable και αυτά που κατά τη γνώμη μου θα φορεθούν πολύ! Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχω να σας προτείνω.

Φέτος η εταιρεία έβγαλε το κλασσικό σχέδιο, με το λογότυπο, σε αυτό το σχήμα τσάντας. Μου φάνηκε ένα από τα καλύτερα σχέδιά της, λόγω του χρώματος (αγαπώ όλες τις αποχρώσεις του καφέ) και του σχήματος που μου φαίνεται ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό για να χωράει όλα τα απαραίτητα μιας γυναικείας τσάντας (καταλαβαινόμαστε κορίτσια μου γιατί όλες κουβαλάμε πολλά στη τσάντα μας!)


Επιτέλους λίγο χρώμα να ομορφαίνει τις γκρίζες χειμωνιάτικες μέρες! Ξέρω ότι το χρώμα δυσκολεύει το καθημερινό μας ντύσιμο αλλά μη το φοβάστε. Συνδυάστε το με total black look ή total brown look και μην αγχώνεστε για τίποτα!


Καταπληκτικό σχέδιο και -προσωπικά- το δικό μου αγαπημένο της κολεξιόν! Μαύρο -για να μπορούμε να το φοράμε με ΟΛΑ- , μεγάλο -για να χωράει τα πάντα- και με μακριά χερούλια που θα βολεύουν να το περνάμε στον ώμο μας.


Τα κορίτσια που προτιμούν τις καφέ αποχρώσεις, σίγουρα θα προτιμήσουν αυτά τα σχέδια. Η μεγάλη τσάντα σίγουρα έχει τα προτερήματα της μαύρης MCM που αναφέραμε πιο πάνω, ενώ το μικρό ταχυδρομικό τσαντάκι θα βολεύει πολύ όσες δε θέλουν να κουβαλάνε μεγάλες τσάντες.


Αυτό το σχέδιο θα βολέψει όσες θέλουν να έχουν μια τσάντα που πηγαίνει με όλα τα χρώματα και μπορεί να κρατηθεί όλες τις ώρες. Πολύ chic σχέδιο, δε νομίζετε;


Για βραδινές εμφανίσεις, νομίζω πως αυτός ο φάκελος θα σας λύσει τα χέρια. Αρκετά ικανοποιητικός στο μέγεθος ώστε να χωρά τα απαραίτητα και με το κλασσικό σχέδιο της εταιρείας, σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητες!


Και κλείνω με ένα σχέδιο που έχω και εγώ στη δική μου συλλογή! Κυκλοφορεί κάθε σεζόν σε κάθε κολεξιόν της MCM μάλλον γιατί είναι το best seller κομμάτι της! Εγώ το αγόρασα φέτος το καλοκαίρι και με βόλεψε πολύ στις καλοκαιρινές μου διακοπές που δεν ήθελα μεγάλες τσάντες και περιττό βάρος. Έχει στρόγγυλο και παιχνιδιάρικο σχήμα και το ευχαριστήθηκα γιατί το φορούσα είτε επρόκειτο για πρωινή είτε για βραδινή εμφάνιση μου!



Παρασκευά Κατερίνα





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino