Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Fashion against breast cancer!



Θεωρώ χρέος μου να σας μιλήσω για μια αξιόλογη προσπάθεια και για μια εκστρατεία που έχει έναν απώτερο ευγενή σκοπό. Ο λόγος για τον σύλλογο ''Άλμα ζωής'' που σε συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή παπουτσιών Δούκα Χατζηδούκα και την Estee Lauder, συνεχίζουν και φέτος την Εκστρατεία για την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.
 Από χτες κυκλοφορούν σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών που συνεργάζονται με την Estee Lauder, τα βραχιόλια που σχεδίασε ο Δούκας Χατζηδούκας. Τα βραχιόλια θα διατίθενται όλο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ''Άλμα Ζωής''.



Τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα από οικολογικό δέρμα σε ματ φινίρισμα σε αποχρώσεις του baby pink και soft grey για τα γυναικεία. Το διακοσμητικό κούμπωμα από γυαλιστερό επιχρυσωμένο μέταλλο (24Κ) είναι σε σχήμα φιόγκου, ενώ το διάσημο pink ribbon είναι χαραγμένο στην επιφάνειά του.


Το ανδρικό βραχιόλι της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, είναι σε μαύρο οικολογικό δέρμα και με ματ φινίρισμα και διακοσμητικό κούμπωμα από παλαιωμένο μέταλλο (antique) που φέρει διακριτικά ανάγλυφα τα λογότυπα του Pink Ribbon, της Estee Lauder και του DUKAS.

Ας στηρίξουμε λοιπόν αυτή την αξιόλογη προσπάθεια δίνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που μάχονται τον καρκίνο του μαστού!!!

                                                   
                                                           Παρασκευά Κατερίνα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino