Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Βερνίκια νυχιών Elixir: Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί!!!!


Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη ανακάλυψή μου! Δοκίμασα πριν 2 μήνες περίπου να αγοράσω βερνίκι για τα νύχια από την εταιρεία Elixir -Make-up London. Αγόρασα λοιπόν ένα καλοκαιρινό ροζ χρώμα και το δοκίμασα στα νύχια μου. Ε από τότε δεν έχω προτιμήσει άλλη εταιρεία!

Το πρώτο μου βερνίκι Elixir

Έχουν καταπληκτική εφαρμογή (τα περνάω 2 χέρια σε αντίθεση με άλλα βερνίκια που ήθελαν 3 χέρια για να φανεί το χρώμα) και είναι πολύ πηχτά κάτι που είναι καλό για την εφαρμογή τους. Πάνω στο μπουκαλάκι γράφει ότι στεγνώνει σε 60΄΄ κάτι που -πιστέψτε με- αληθεύει! 

Πέρα από την τέλεια εφαρμογή, σας πληροφορώ ότι τα νύχια μου μένουν άψογα βαμμένα για τουλάχιστον μια βδομάδα χωρίς να ξεβάψει ούτε μια ακρούλα κάτι που είναι σπουδαίο αν φανταστείτε ότι βρέχω πολύ συχνά τα χέρια μου καθότι είμαι παθιασμένη με τη καθαριότητα και κάνω δουλειές στο σπίτι διαρκώς! Τα χρώματα της εταιρείας είναι φανταστικά και υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τα πιο σκούρα έως τα πιο ανοιχτά!

Και έρχομαι στο καλύτερο της υπόθεσης που είναι η τιμή τους! Κοστίζουν ΜΟΝΟ 2 ευρώ, κάτι που σε σχέση με άλλες εταιρείες που χρεώνουν το βερνίκι 12 ευρώ, καταλαβαίνετε ότι είναι μεγάλη υπόθεση. Τα βρίσκετε σε καταστήματα που διαθέτουν την εταιρεία, σε συνοικιακά καταστήματα καλλυντικών και σε εκθέσεις επαγγελματικών καλλυντικών!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: τέλεια εφαρμογή, διαρκεί για μέρες, απίθανα χρώματα και ελκυστική τιμή!!! Ό,τι καλύτερο έχω να σας προτείνω σε βερνίκι νυχιών!!!!!! 

Η συλλογή μου! Από αριστερά προς τα δεξιά νούμερα: 139,24,136,29

Μερικές από τις αποχρώσεις των βερνικιών Elixir
  

Παρασκευά Κατερίνα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino