Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας φέτος το χειμώνα; (Μέρος 2ο)



Ολοκληρώνοντας το προηγούμενο άρθρο http://chicbonbonlife.blogspot.gr/2013/09/1.html, αυτή τη βδομάδα θα συνεχίσουμε, τη παρουσίαση των τάσεων της μόδας για το φετινό χειμώνα. Ας δούμε λοιπόν τι αποτελεί fashion-must  για το χειμώνα του 2013.
Θυμίζουν τάση παλαιότερων χρόνων, παρόλα αυτά μη ξαφνιαστείτε αν τα βλέπετε παντού φέτος. Τα σακάκια με ‘’μπαλώματα’’ στους αγκώνες είναι μια τάση από το παρελθόν την οποία η μόδα φέτος επανέφερε δυναμικά. Θα συναντήσετε και πουλόβερ με ‘’μπαλώματα’’ στους αγκώνες.
moda1
Τα τζιν πουκάμισα ξεκίνησαν ως τάση από την άνοιξη και παραμένουν μια αγαπημένη τάση και το χειμώνα. Φορέστε τα κλειστά ή ανοιχτά με ένα t-shirt της επιλογής σας για ένα πιο casual look.
Φέτος η μόδα επιτάσσει άπλετο ύφασμα και midi μήκη όσο αφορά τις φούστες. Η μόδα επιστρέφει στη δεκαετία του 1940 και επαναφέρει τις φούστες σε midi μήκος που αποπνέουν μια chic αισθητική άλλων εποχών. Μπορείτε να τις φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ επιλέγοντας κάθε φορά το κατάλληλο τοπ και τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.
Προσωπικά τα βρίσκω απίστευτα βολικά και ταιριαστά με κάθε μου εμφάνιση γιαυτό και χαίρομαι που είναι και φέτος απόλυτο fashion trend. Τα λεγόμενα biker boots είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σας λύσει τα χέρια καθώς μπορείτε να το φοράτε όλη τη μέρα, συνδυάζοντάς το με κάθε σας εμφάνιση.
moda4biker boots από nine west
Ο συνδυασμός άσπρου-μαύρου υπήρξε πάντα μια ασφαλής επιλογή για όσες προβληματίζονται για το τι να φορέσουν. Φέτος είναι ο πιο δημοφιλής χρωματικός συνδυασμός που μπορείτε να δοκιμάσετε, σύμφωνα με τους περισσότερους σχεδιαστές μόδας που τον προτείνουν είτε για casual είτε για επίσημη εμφάνιση.
Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω μια τρέλα για τις μεγάλες oversized τσάντες! Φέτος η μόδα επιβάλλει να κρατάμε μεγάλες τσάντες, επομένως πιστεύω ότι θα είμαστε ικανοποιημένες όλες εμείς που κουβαλάμε τα πάντα στη τσάντα μας.
moda6
Κλείνω με μια τάση που θα αρέσει πολύ στα ρομαντικά κορίτσια. Ο φετινός χειμώνας θα έχει πολλά λουλούδια!!! Το floral βρίσκεται σε μπλούζες, φορέματα, φούστες και φουλάρια, δίνοντας ένα πιο χαρούμενο, ανοιξιάτικο τόνο στις γκρίζες μέρες του χειμώνα μας!
moda7

Παρασκευά Κατερίνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino