Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας φέτος το χειμώνα; (Μέρος 1ο )





Νομίζω ότι μια που φτάσαμε τέλη Σεπτέμβρη, πρέπει να συζητήσουμε τις τάσεις του φετινού χειμώνα σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και λοιπά αξεσουάρ. Καταλαβαίνετε ότι ανοίγουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο και έτσι το σημερινό άρθρο είναι το πρώτο μέρος από μια σειρά άρθρων στα οποία θα παρουσιάζουμε ό,τι πιο μοδάτο κυκλοφορεί! Ξεκινάμε;


Μου θυμίζει τα χρόνια της εφηβείας μου και χαίρομαι απίστευτα που αποτελεί ένα από τα φετινά fashion trends! Το καρό πουκάμισο ξεπρόβαλλε δειλά-δειλά αρχές Σεπτέμβρη και πλέον το βρίσκετε στα περισσότερα καταστήματα. Επιλέξτε να το φορέσετε κλειστό ή ανοιχτό με ένα t-shirt από μέσα και τζιν παντελόνι για μια casual αλλά και στιλάτη εμφάνιση.
1
Εδώ και 2 χρόνια τα boyfriend jeans κερδίζουν έδαφος στο καθημερινό μας ντύσιμο καθώς αποδεικνύονται πολύ χρήσιμα και βολικά. Αποκαλούνται boyfriend γιατί έχουν φαρδιά γραμμή και γιατί θυμίζουν τα Jeans που φοράνε τα αγόρια μας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδανικότερο παντελόνι για να το συνδυάσουμε με τα φαρδιά μας πουλόβερ το φετινό χειμώνα.
whitnavyblazer5
Συνεχίζοντας τη περσινή τους πορεία, τα δαντελένια φορέματα θα είναι και φέτος η καταλληλότερη επιλογή για μια βραδινή εμφάνιση. Φορέστε τα με ένα ζευγάρι γόβες και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.
1377119_10202392010748346_2009572032_n
Η επόμενη τάση της μόδας, θα ευχαριστήσει τις ρομαντικές αναγνώστριες. Ο φιόγκος και τα φιογκάκια θα στολίζουν μακό μπλούζες, πουλόβερ και ζακέτες δίνοντας μια κοριτσίστικη και χαριτωμένη νότα στην εμφάνισή μας.
regalinas
τοπ Regalinas
Το κολεγιακό ύφος ενέπνευσε τη φετινή μόδα στα παπούτσια και έτσι βλέπουμε τα λεγόμενα Oxford shoes. Τα βρίσκετε σε όλα τα χρώματα: από το κλασσικό μαύρο και καφέ έως μπορντώ και μπλε. Φορέστε τα είτε με ένα τζιν ή μονόχρωμο παντελόνι, είτε με φούστα σε άλφα γραμμή και ανεβάστε την εμφάνιση σας σε άλλο επίπεδο.
polyvore
Όσον αφορά τις τσάντες, μια από τις φετινές τάσεις επιβάλει τα σακίδια πλάτης. Μπορείτε να διαλέξετε δερμάτινο ή υφασμάτινο και χρώμα που να συνδυάζετε εύκολα με τα περισσότερα ρούχα σας και είστε έτοιμη για το φετινό χειμώνα.
kem
τσάντα kem
Στιγμιότυπο 2013-09-27, 3.05.02 μ.μ.
τσάντα Accessorize
Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο ότι οι καμπαρντίνες, αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για τη μεταβατική περίοδο φθινόπωρου- χειμώνα και άνοιξης-καλοκαιριού. Η φετινή μόδα με επιβεβαιώνει και έτσι συναντάμε καμπαρντίνες σε μαύρο, μπεζ, καφέ και μπορντό που θα μας βολέψουν πολύ μέχρι να αρχίσει το τσουχτερό κρύο.
1379455_10202392032748896_1120206030_n
Αυτές είναι κάποιες από τις φετινές τάσεις της μόδας για να είστε ενημερωμένες και να επενδύετε σε αγορές που θα πιάσουν τόπο! Μη χάσετε το επόμενο άρθρο γιατί θα συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες τάσεις και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να είστε πάντοτε in fashion!
Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino