Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ανακαλύπτοντας το Glowbox!



Ανέκαθεν αγαπούσα πολύ τα καλλυντικά, τις κρέμες και όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος! Το ντουλαπάκι μου στο μπάνιο είναι γεμάτο κρέμες λόγω της τρέλας που με διακατέχει! Φαντάζεστε λοιπόν τον ενθουσιασμό μου όταν ανακάλυψα μια νέα υπηρεσία στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης! Δε μπορούσα να μη το μοιραστώ μαζί σας, γιατί θέλω να σας ενημερώνω για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Ο λόγος για το Glowbox, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία ομορφιάς που φέρνει ένα beauty box- έκπληξη κάθε μήνα στη πόρτας μας.



Θα σας περιγράψω πώς λειτουργεί η υπηρεσία, πώς μπορείτε να γίνεται συνδρομήτριες αλλά και θα σας δείξω το δικό μου υπέροχο Glowbox Αυγούστου!
Η διαδικασία είναι απλή: Μπαίνετε στη σελίδα www.glowbox.gr και διαλέγετε τη συνδρομή που επιθυμείτε (μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη και ετήσια συνδρομή). Αφού διαλέξετε τη συνδρομή της επιλογής σας, τότε πρέπει να γίνεται μέλος στο Glowbox και να συμπληρώσετε μια καρτέλα με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο). Και είστε έτοιμες!!! Μόλις ανοίξουν οι συνδρομές του κάθε μήνα μπορείτε να κάνετε τη παραγγελία σας!Μόνο προσοχή: οι συνδρομές ανοίγουν τις πρώτες μέρες του κάθε μήνα και πρέπει να φροντίσετε να παραγγείλετε έγκαιρα αν θέλετε να προλάβετε τα κουτιά και να αποκτήσετε και εσείς έναGlowbox!
Τι είναι το Glowbow και γιατί να το δοκιμάσετε;
Το Glowbox είναι ένα κουτί ομορφιάς. Αν διαλέξετε τη μηνιαία συνδρομή (κοστίζει 12 ευρώ και μπορείτε να πληρώσετε με πολλούς τρόπους ακόμα και με αντικαταβολή), να περιμένετε πως θα έρθει στο σπίτι σας ένα κουτί με 6-7 προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης γνωστών εταιριών σε κανονικό μέγεθος ή μέγεθος ταξιδίου. Ο λόγος που σας προτείνω να το δοκιμάσετε είναι γιατί με 12 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε προϊόντα γνωστών εταιρειών η αξία των οποίων είναι μεγαλύτερη των 12 ευρώ που κοστίζει η συνδρομή!
Για να πάρετε μια γεύση ενός Glowbox θα σας δείξω το δικό μου που το έλαβα χθες και πραγματικά με ξετρέλανε!!! Αρχικά οφείλω να πω πως το κουτί είναι εντυπωσιακό και περιλαμβάνει 6 προϊόντα.
glowbox2
Το πρώτο προϊόν είναι μια μάσκα προσώπου από την εταιρεία Ahava. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω καλά αυτή την εταιρεία, είμαι πολύ χαρούμενη που έχω στα χέρια μου ένα προϊόν της. Δοκίμασα τη μάσκα και μετά την εφαρμογή της ένιωσα το δέρμα μου φρέσκο και ενυδατωμένο.
glowbox3
Το δεύτερο προϊόν είναι μια κρέμα σώματος της εταιρείας Castalia. Την εταιρεία αυτή δε τη γνώριζα αλλά η λοσιόν μου άρεσε τόσο για το διακριτικό άρωμα της όσο και για τη βελούδινη υφή που απέκτησε το σώμα μου μετά την εφαρμογή της.
glowbox4
Το τρίτο προϊόν ονομάζεται Aloe lips και πρόκειται για ένα lip balm που με ξετρέλανε! Έχει υπέροχο άρωμα και αφήνει τα χείλη μου ενυδατωμένα και απαλά. Είναι φτιαγμένο από αλόη, jojoba και κερί μελισσών! Θα το φοράω κάθε μέρα, όλη μέρα καθώς δε νομίζω ότι χρειάζομαι τίποτα περισσότερο για τα χείλη μου, ιδιαίτερα αυτές τις καλοκαιρινές μέρες!
glowbox5
Το τέταρτο προϊόν είναι η κρέμα Jane Iredale. Είναι μια κρέμα που μπορείτε να τη φοράτε μόνη της ή σαν βάση για το Make-up. Εγώ τη δοκίμασα μόνη της και το αποτέλεσμα ήταν μια ομοιόμορφη επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή. Εφαρμόζεται πολύ εύκολα και έχει ευχάριστο άρωμα!
glowbox6
Το πέμπτο προϊόν είναι μια λακ χτενίσματος Jean Iver. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο την ευχαριστήθηκα γιατί τα μαλλιά μου είναι σγουρά και δε με υπακούνε ποτέ οπότε με αυτή τη λακ μπόρεσα επιτέλους να δώσω στα μαλλιά μου ένα ευπρεπές φορμάρισμα! Το γεγονός ότι προστατεύει και από τις ακτίνες UV είναι άλλο ένα προσόν της.
glowbox7
Το έκτο προϊόν είναι ένα αφρόλουτρο Molton Brown. Η υπέροχη μυρωδιά βανίλιας , ylang ylang και τριαντάφυλλού μένουν στο σώμα για ώρες μετά το ντους.
glowbox8
Έχοντας λάβει κουτί Glowbox για πρώτη φορά τολμώ ήδη να δηλώσω φανατική θαυμάστριά του!!! Τα προϊόντα με ξετρέλαναν και για αυτό σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε!
Και μια μικρή πληροφορία: Όπως μου είπαν οι υπεύθυνοι του Glowboxαπό Σεπτέμβρη έρχονται πολλές νέες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες και πολλές νέες εκπλήξεις, οπότε μένουμε συντονισμένοι σε Glowbox ρυθμούς!!!
Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino