Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Στιλιστικές προτάσεις για το καλοκαίρι!



Και έφτασαν οι μέρες που παίρνεις την άδεια και ετοιμάζεις τη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές διακοπές σου. Κάθε χρόνο, το ίδιο ερώτημα: τι ρούχα να πάρω για να είμαι καλοντυμένη και άνετη στις διακοπές μου; Ιδού μερικές προτάσεις για καλοκαιρινό ντύσιμο από το πρωί ως το βράδυ.



ΠΡΩΙ
Η πρώτη πρόταση περιλαμβάνει ένα maxi φόρεμα συνδυασμένο με ένα καπέλο -απαραίτητο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας διακοπές- και ένα ζευγάρι καφέ σανδάλια. Το φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε τόσο σε ένα πρωινό καφέ όσο και σε μια απογευματινή βόλτα γεγονός που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο πακετάρισμα της βαλίτσας σας καθώς δε χρειάζεται να τη παραφορτώσετε. Ένα ζευγάρι σανδάλια είναι επίσης απαραίτητα καθώς μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα τα ρούχα σας πρωί και βράδυ.
protasi1
Η δεύτερη πρόταση απευθύνεται στα ρομαντικά κορίτσια που αγαπούν τα φορέματα. Ένα floral φόρεμα συνδυασμένο με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή αν θέλετε ένα ζευγάρι σανδάλια και τα απαραίτητα καλοκαιρινά μας αξεσουάρ καπέλο και γυαλιά ηλίου.
protasi2
Για τα ροκ κορίτσια μας, προτείνω μια τζιν βερμούδα με κεντήματα –απόλυτο fashion must αυτού του καλοκαιριού-, αέρινο μπλουζάκι και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες για τις πρωινές τους βόλτες στο νησί.
protasi3
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Επιλέξτε ένα φόρεμα μονόχρωμο ή με σχέδια σε απλή Α γραμμή, ένα ζευγάρι σανδάλια και ένα απλό τσαντάκι ώμου για τον απογευματινό σας περίπατο. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για να δώσετε ένα κομψό τόνο στην εμφάνισή σας.
protasi4

Για μια δεύτερη εμφάνιση, σας συστήνω έναν από τους δικούς μου αγαπημένους συνδυασμούς: επιλέξτε μια μονόχρωμη φούστα, συνδυάστε τη με ένα απλό φανελάκι και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα τσαντάκι φάκελο και 2-3 λεπτά βραχιόλια.
protasi5
Η τρίτη πρόταση απευθύνετε σε εσάς που αγαπάτε τα ψηλά παπούτσια και τα προτιμάτε ακόμα και στις διακοπές σας. Για εσάς λοιπόν, μια φούστα πάνω από το γόνατο, κατά προτίμηση όχι στενή, συνδυασμένη με ένα απλό t-shirt, ψάθινο καλάθι και ένα ζευγάρι πέδιλα που θα δώσουν αμέσως έναν άλλο –πιο αέρινο και παιχνιδιάρικο- τόνο στο όλο look σας.
protasi6
ΒΡΑΔΥ
Για τις βραδινές σας βόλτες, προτείνω να επιλέξετε ρούχα που θα είναι άνετα και κομψά γιατί όλοι στις διακοπές μας θέλουμε να είμαστε απλοί και chic. Έτσι λοιπόν, επιλέξτε μια maxi φούστα της αρεσκείας σας και συνδυάστε τη με ένα απλό τοπ και ένα ζευγάρι σανδάλια. Ολοκληρώστε το look επιλέγοντας μικρή τσάντα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.
protasi7
Η δεύτερη πρόταση περιλαμβάνει ένα μονόχρωμο παντελόνι συνδυασμένο με ένα αέρινο τοπ, ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια και πολλά λεπτά χρυσά βραχιόλια. Επιλέξτε αυτό το στιλ για μια βραδινή σας έξοδο και θα πετύχετε κομψότητα και απλότητα.
protasi8
Τέλος, για μια βραδινή έξοδο στις διακοπές σας που επιβάλει μια πιο επίσημη εμφάνιση, σας προτείνω ένα φόρεμα σε Α γραμμή σε χρώματα μπλε και κόκκινο, κόκκινες γόβες, κόκκινα σκουλαρίκια και κόκκινο clutch, εμφάνιση που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε ως τη πιο καλοντυμένη της βραδιάς.
protasi9
Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino