Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Τι προτείνει φέτος η μόδα για τα μαγιό και ποιο μαγιό ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο




Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα μαγιό, μιας και είναι η εποχή που όλες μας ψάχνουμε αυτό που να μας ταιριάζει περισσότερο για να το βάλουμε στη βαλίτσα των διακοπών. Αυτό που πρέπει να ξέρετε, είναι ότι κατά την επιλογή μαγιό πρέπει να λαμβάνετε υπόψη, εκτός του τι είναι στη μόδα, και τι ταιριάζει ανάλογα στο σωματότυπό σας. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, θα σας δώσω μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό μαγιό που θα σας αναδείξει.


caa12113Για εσάς που έχετε σώμα αχλάδι, δηλαδή έχετε πιο αδύνατο κορμό σε σχέση με την περιφέρεια που είναι πιο φαρδιά, προτείνω να επιλέξετε ένα μαγιό δυο διαφορετικών χρωμάτων. Επιλέξτε λοιπόν ένα έντονο χρώμα για το πάνω μέρος του μαγιό σας ώστε να τραβάτε τη προσοχή προβάλλοντας το δυνατό σας σημείο και ένα σκουρόχρωμο χρώμα για το κάτω μέρος, ώστε να τονίζεται όσο το δυνατόν λιγότερο η περιφέρεια.


imagesΓια εσάς που έχετε σώμα μήλο, δηλαδή έχετε φαρδιά μέση και πλάτες και οι γοφοί σας είναι πολύ στενοί, θα πρότεινα ολόσωμο μαγιό ώστε να καλυφθεί η κοιλιά και η περιφέρεια σας.
Διαλέξτε λοιπόν ένα ολόσωμο μαγιό της αρεσκείας σας με λουλούδια ή μονόχρωμο και σίγουρα θα σας αναδείξει.

magio-calzedonia-945-gallargeΓια όσες έχετε σώμα χωρίς καμπύλες, με ίσες αναλογίες σε κορμό και περιφέρεια που κάνουν τη μέση σας να μη ξεχωρίζει, θα πρότεινα ένα μαγιό που θα σας βοηθήσει να »δημιουργήσετε» καμπύλες. Επιλέξτε λοιπόν το πάνω μέρος του μαγιό σας να έχει ενίσχυση ώστε να δώσετε όγκο στο στήθος σας ή αν έχετε μεγάλο στήθος διαλέξτε ένα μαγιό που δένει στο λαιμό. Τα μαγιό που δένουν στο λαιμό, αναδεικνύουν τους ώμους, μακραίνουν το λαιμό και στηρίζουν το στήθος.

Victoria-Secret-Collection-Gorgeous-Summer-2013_19-228x300Όσες έχετε λίγα κιλά και δεν είστε πολύ ψηλές, προτιμήστε το κάτω μέρος του μαγιό σας να έχει κορδόνια στο πλάι που να δένουν όμως ψηλά πάνω από τα κόκκαλα των γοφών. Με το τρόπο αυτό θα ψηλώσετε το κορμό σας και θα δημιουργήσετε τη ψευδαίσθηση ψηλότερων ποδιών. Για το πάνω μέρος δεν υπάρχει ιδιαίτερος περιορισμός. Εάν όμως έχετε μικρό στήθος, τότε επιλέξτε τριγωνάκια που ξεγελούν το μάτι και κάνουν το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο και στητό αφού το δέσιμο στο λαιμό το ανασηκώνει. Τα εμπριμέ χρώματα χαρίζουν πάντα όγκο μη το ξεχνάτε.

swimwear-2013-victoria-secret-forever-sexy-collection-summer-2013_9Για όσες έχετε παραπάνω κιλά επιλέξτε μονόχρωμα μαγιό κατά προτίμηση σε σκούρα χρώματα για να αφαιρέσετε κιλά από το λουκ σας και αποφύγετε τα εμπριμέ, λουλουδάτα και ριγέ μαγιό. Προτιμήστε το κάτω μέρος του μαγιό σας να είναι φαρδύ στα πλαινά ώστε να μη τονίζονται τα αδύνασμα σημεία σας.
Αν έχετε μεγάλο στήθος, διαλέξτε ένα μαγιό με μπανέλα που θα στηρίζει το στήθος σας και θα το αναδεικνύει.
Η μόδα φέτος: τα λουλούδια επανέρχονται στα μαγιό και έτσι θα δείτε να κυριαρχούν τα floral μαγιό σε πολλά και διαφορετικά χρώματα.
photo32
Επίσης, για τα κορίτσια που αγαπούν τη δεκαετία 60′s έχω να τους πω ότι το πουά αποτελεί fashion must αυτό το καλοκαίρι. Μη παραξενευτείτε λοιπόν αν βλέπετε πουά μαγιό στα περισσότερα καταστήματα.
entiposiaka-bsb-magio-2013-2-e1369806806164

X21-0087Για τα κορίτσια που αγαπούν τα βολάν και τις δαντέλες, να ξέρετε πως η μόδα φέτος είναι με το μέρος σας! Μη ξεχνάτε όμως πως τα μαγιό με βολάν πρέπει να τα επιλέγουν όσα κορίτσια έχουν μικρό στήθος καθώς προσθέτουν περισσότερο όγκο ενώ πρέπει να τα αποφεύγουν όσες έχουν μεγάλο στήθος για τον ίδια ακριβώς λόγο.
Τέλος, τα μονόχρωμα μαγιό αποτελούν και φέτος μια ασφαλή επιλογή, για όσες από εσάς επιθυμείτε να ξεχωρίσετε δια της απλότητας και θέλετε ένα πιο λιτό μαγιό
Διαλέξτε λοιπόν το μαγιό που ταιριάζει στο σώμα και στη διάθεσή σας και….. καλές βουτιές!!!!!!!!
Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino