Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Και στην παραλία… πάντα Chic Bonbon!




Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και εμείς αρχίζουμε τις εξορμήσεις μας στις παραλίες για βουτιές, ηλιοθεραπεία και χαλάρωση. Στο άρθρο αυτής της εβδομάδας θα ασχοληθούμε με προτάσεις και ιδέες για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στη παραλία! Ας δούμε λοιπόν πώς να είστε και chic και μοδάτες το φετινό καλοκαίρι!


Πρόταση 1η Ποτέ μα ποτέ δε θα ξεκινάτε για τη παραλία αν δεν έχετε εφοδιαστεί με ένα καπέλο. Δεν είναι μόνο θέμα στιλ και κομψότητας, αλλά και θέμα υγείας καθώς τα καπέλα σας προστατεύουν από την ακτινοβολία του ήλιου. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία καπέλων ώστε μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Εμένα μου αρέσουν πολύ τα ψάθινα καπέλα και τα προτιμώ κάθε καλοκαίρι!
kapelo
Μια ακόμα επιλογή αντί για καπέλο, θα ήταν να δέσετε στο κεφάλι σας ένα φουλάρι. Τα φουλάρια μπορείτε να τα δέσετε με πολλούς τρόπους ανάλογα με το στιλ που θέλετε να παρουσιάσετε. Μπορείτε να διαλέξετε ένα πολύχρωμο φουλάρι για να πηγαίνει με όλα τα μαγιό σας.
foulari
Πρόταση 2η : Όσο απαραίτητο μας είναι το καπέλο ή το φουλάρι, άλλο τόσο μας είναι τα γυαλιά ηλίου. Τα μάτια μας πρέπει να είναι πάντοτε προστατευμένα. Διαλέξτε λοιπόν το σκελετό της αρεσκείας σας και μη τον βγάζετε στιγμή. Για όσες ψάχνετε σκελετό να αγοράσετε, σας ενημερώνω ότι φέτος είναι στη μόδα οι σκελετοί με στρόγγυλα κρύσταλλα οπότε τολμήστε το!
gualia
Πρόταση 3η: Θεωρώ απαράδεκτο το βάψιμο και γενικά το make-up στη παραλία. Δε χρειάζεται να είστε τέλειες παντού και νομίζω πως η παραλία δεν ενδείκνυται για μακιγιάζ. Η παραλία, είναι μέρος όπου χαλαρώνουμε και περνάμε καλά. Πιστέψτε με καλύτερα ένα δροσερό από τις σταγόνες της θάλασσας πρόσωπο, παρά ένα πρόσωπο που «στάζει» make-up.  Το μόνο που θα βάζετε στο πρόσωπο σας είναι ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για να το προστατέψετε από λεκέδες και πανάδες.
antihliako
Πρόταση 4η: Αφού διαλέξετε το μαγιό της αρεσκείας σας (για τα μαγιό θα μιλήσουμε στο επόμενο άρθρο), διαλέξτε ένα καφτάνι ή μια πουκαμίσα σε ουδέτερο χρώμα π.χ. λευκό για να το συνδυάσετε. Τα καφτάνια και οι πουκαμίσες αποτελούν εξαιρετικά chic επιλογές για τη παραλία αν θέλετε να είστε κομψή και στιλάτη. Προσωπικά τα προτείνω γιατί είναι πολύ άνετα και δίνουν πόντους θηλυκότητας. Στην αγορά υπάρχουν πολλά καφτάνια και πουκαμίσες οπότε μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία.
poukamisa
Πρόταση 5η: Μην επιλέξετε για τη παραλία ψηλές παντόφλες. Το μόνο που θα σας κάνουν θα είναι να αισθάνεστε άβολα. Διαλέξτε ένα ζευγάρι πολύχρωμες και ίσιες σαγιονάρες και θα αισθάνεστε άνετη και χαριτωμένη.
sagionara
Πρόταση 6η: Την εμφάνιση σας συμπληρώνει πάντα μια τσάντα θαλάσσης. Διαλέξτε μια ψάθινη ή μια τσάντα με λουλούδια και άλλα σχέδια και φροντίστε να είναι λίγο μεγάλη ώστε να χωρά όλα τα απαραίτητα της θάλασσας: πετσέτα, αντηλιακό, γυαλιά κ.λπ. Προτείνω μεγάλη τσάντα για τη παραλία γιατί θα σας βολέψει πολύ και γιατί οι μεγάλες τσάντες είναι στη μόδα και φέτος.
tsanta
Πρόταση 7η: Η παραλία δε χρειάζεται κοσμήματα. Μπορείτε να επιλέξετε πολύχρωμα λεπτά βραχιόλια για να τα συνδυάσετε με το μαγιό σας και για να δώσουν μια κοριτσίστικη και πάνω από όλα καλοκαιρινή νότα στην εμφάνισή σας. 
vraxiolia
Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino