Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Παπούτσι από τον τόπο σου, αλλά… να’ ναι και της μόδας!!!!





Αυτή τη βδομάδα ανοίγουμε το φάκελο παπούτσια! Τι θα φορεθεί το καλοκαίρι, ποιες είναι οι νέες τάσεις και πού να βρείτε τα καλύτερα παπούτσια αυτής της σεζόν.



Ξεκινάμε με το αγαπημένο μου υπόδημα του καλοκαιριού, τα σανδάλια. Προσωπικά, θεωρώ, ότι δεν υπάρχει πιο άνετο παπούτσι και με τις τόσες επιλογές που μας δίνονται στην αγορά, μπορούμε να διαλέξουμε όποιο σανδάλι μας αρέσει. Έτσι λοιπόν μπορείτε να διαλέξετε ένα σανδάλι με πέτρες ώστε να το φοράτε και το πρωί αλλά και σε κάποια βραδινή σας εμφάνιση. Προσοχή όταν επιλέγετε κάποιο σανδάλι με πέτρες ή χάντρες, να σας βολεύει με τα ρούχα σας για να το ταιριάζετε με όλα.
Steve Madden
Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε κάποιο σανδάλι με φιόγκο όπως αυτό της φωτογραφίας. Οι φιόγκοι κυριαρχούν φέτος στα ρούχα και επεκτάθηκαν πλέον και στα παπούτσια. Θα σας προσθέσουν πόντους χαριτωμενιάς.
kate spade
Επιπλέον μπορείτε να διαλέξετε ένα σανδάλι με λουλούδια.
kem
Να θυμάστε πως τα σανδάλια το καλοκαίρι μας προσφέρουν άνεση, κομψότητα και στιλ αρκεί να επιλέξουμε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι που θα τραβάει τα βλέμματα. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα γιατί η αγορά είναι γεμάτη από εντυπωσιακά και χαριτωμένα σανδάλια.
Για όσες θέλουν άνεση και κομψότητα στις εμφανίσεις τους αλλά φορώντας κάτι ιδιαίτερο, μπορούν να διαλέξουν ένα ζευγάρι παπούτσια Tom’s που τα βρίσκετε σε πολλά χρώματα και σχέδια (μονόχρωμα ή με λουλούδια). Αποτελούν ένα ιδιαίτερο παπούτσι καθώς περιλαμβάνουν ακόμα και σχέδια που είναι κεντημένα όπως αυτό της φωτογραφίας.
tom’s
Συνεχίζουμε με την επόμενη τάση στα παπούτσια για φέτος που είναι τα peep toe πέδιλα. Για εσάς λοιπόν που θέλετε ένα ζευγάρι παπούτσια για τις βραδινές σας εμφανίσεις που να έχει τακούνι, επιλέξτε ένα peep toe πέδιλο από αυτά που κυκλοφορούν στη αγορά. Τα βρίσκετε σε πολλά χρώματα και σχέδια.
tsakiris mallas
Για όσες δεν αγαπάνε τα τακούνια, (όπως και εγώ που κυριολεκτικά δε μπορώ να περπατήσω με αυτά!), ευτυχώς η μόδα φέτος είναι με το μέρος μας! Έτσι, η αγορά έχει εξοπλιστεί με πλατφόρμες που λόγω της ενιαίας ψηλής σόλας τους, προσθέτουν πόντους και στιλ κάνοντάς μας να περπατάμε άνετα χωρίς να ισορροπούμε. Επιλέξτε μια πλατφόρμα σε έντονο χρώμα, άλλωστε το επιτρέπει και το καλοκαίρι ή μια πλατφόρμα σε ένα ουδέτερο χρώμα για να ταιριάζει με όλα τα ρούχα σας.
fullah sugah
Zara
Για τα ρομαντικά μας κορίτσια που αγαπάνε τις μπαλαρίνες, και φέτος η μόδα δουλεύει για εσάς. Επιλέξτε ένα ζευγάρι  μπαλαρίνες της αρεσκείας σας  για να συνοδεύσετε τις καλοκαιρινές πρωινές ή βραδινές σας εμφανίσεις.
axel

Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino