Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ας φέρουμε το καλοκαίρι στα νύχια μας!


Ήρθε το καλοκαίρι λοιπόν και μαζί με αυτό ήρθαν τα καλοκαιρινά και χαρούμενα χρώματα στα ρούχα στα παπούτσια και στις  τσάντες! Η διάθεσή μας ανεβαίνει τις καλοκαιρινές μέρες και φοράμε όλο και περισσότερα χρώματα! Και όταν λέω φοράμε, εννοώ όχι μόνο στα ρούχα μας, αλλά ακόμα και στα νύχια μας.  



Σήμερα σας έχω μερικές προτάσεις για υπέροχα, άκρως καλοκαιρινά και φρουτένια χρώματα για βερνίκια νυχιών που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να έχετε όμορφα και χαριτωμένα άκρα!
Ξεκινάμε με αυτό το φουξ χρώμα, το οποίο είναι τόσο χαρούμενο και δροσερό και θα δείχνει υπέροχο με το μαύρισμά σας!
Για όσες προτιμάτε τα πιο απαλά χρώματα, προτείνω αυτό το απαλό ροζ που είναι διακριτικό και κομψό ταυτόχρονα.
Στις επιταγές της μόδας – σύμφωνα με τις οποίες το φιστικί χρώμα κυριαρχεί στα καλοκαιρινά ρούχα- τάσσονται και τα βερνίκια νυχιών με τις περισσότερες εταιρίες, να το εντάσσουν στη βασική χρωματική τους παλέτα. Κατά τη γνώμη μου αυτό το χρώμα θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι και δικαιολογημένα αφού είναι άκρως καλοκαιρινό και θυμίζει θάλασσα!
Άλλη μια υπέροχη επιλογή για χαρούμενα άκρα είναι το κοραλλί. Είναι ένα μείγμα κόκκινου χρώματος μαζί με πορτοκαλί. Ταιριάζει απόλυτα με όλα τα καλοκαιρινά μας ρούχα και μας θυμίζει φρούτο και ιδιαίτερα καρπούζι! 
Όσες θέλετε να κάνετε κάποιο σχέδιο στα νύχια σας, προτιμήστε λουλούδια ή μικρά φρουτάκια και τα χέρια σας θα δείχνουν χαριτωμένα και κοριτσίστικα!
Τέλος κλείνω με το δικό μου αγαπημένο για αυτό το καλοκαίρι, το ρόζ-μωβ της εταιρίας Essie που αγάπησα με τη πρώτη ματιά! Το συνδυάζω με κάθε καλοκαιρινή μου εμφάνιση και εφαρμόζει υπέροχα!
Τα βερνίκια που ανέφερα υπάρχουν στις περισσότερες εταιρίες.Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις εταιρίες Essie, Seventeen, Chanel και Erre Due καθώς τα βερνίκια τους έχουν όμορφες αποχρώσεις, χαρούμενες και διαρκούν πολύ δίνοντας ένα αποτέλεσμα που ενυπωσιάζει και δε ξεβάφει εύκολα!
Μη  φοβηθείτε λοιπόν να επιλέξετε έντονα χρώματα για τα νύχια σας! Το καλοκαίρι σας το επιτρέπει συνεπώς διαλέξτε τα χρώματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και βάψτε τα το γρηγορότερο. Έτσι κάθε φορά που θα βλέπετε τα χέρια σας θα ανεβαίνει η διάθεσή σας! 
Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino