Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τι κι αν δε φοράω small; Ξέρω να ντύνομαι κομψά και χαριτωμένα!




Η βιομηχανία της μόδας εδώ και χρόνια επιβάλει ένα πρότυπο ιδανικής γυναίκας: 1,70 ύψος και 50 (το πολύ) κιλά. Οι σελίδες μόδας των περιοδικών είναι γεμάτες με υπέροχα ρούχα, φορεμένα από μικροσκοπικά μοντέλα που μας κάνουν να απορρίπτουμε αμέσως το κάθε ντύσιμο νομίζοντας ότι δεν είναι για εμάς! Λάθος!!! Εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τη μόδα και βοηθάω τις φίλες μου που απεγνωσμένες μου λένε: «Δε βρίσκω ρούχα!!!» Πώς;;; Εύκολα…



Προσαρμόζοντας τη μόδα στα δικά μας μέτρα και διαλέγοντας ρούχα που πραγματικά θα μας αναδείξουν και θα μας κάνουν να φαινόμαστε χαριτωμένες. Γιατί αυτό που βλέπετε στα περιοδικά, μπορείτε να το έχετε και εσείς, απλά πρέπει να ξέρετε τι να πάρετε για να αναδείξει με το καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σας!!!

Πρώτο Must-Have: Παντελόνι από τα Marks&Spencer
Πέρυσι ανακάλυψα τα παντελόνια Μarks&Spencer, τα οποία είναι σε ίσια γραμμή και φροντίζουν να κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα και τους γλουτούς ψηλότερους. Υπάρχουν σε νούμερα από 8 έως 22 οπότε ακόμα και τα πολύ ζουμερά κορίτσια μπορούν να βολευτούν και να το επιλέξουν για να δείχνουν χαριτωμένες και κομψές.
Μη φοβηθείτε ότι θα σας τονίζουν επειδή είναι εφαρμοστά.
Συνδυάστε τα με μια μακριά μπλούζα, ή ένα τοπ σε Α γραμμή ή ακόμα, ένα πουκάμισο της επιλογής σας. Είναι πολύ άνετα και βολικά για κάθε μέρα. Θα τα βρείτε σε όλα τα χρώματα της ίριδας. Από μπεζ και χακί έως φιστικί, κοραλλί, πράσινο και κίτρινο.
Δεύτερο Must – Have: Μπλούζες σε Α γραμμή
Προσωπικά, θεωρώ, ότι οι μπλούζες σε Α γραμμή βολεύουν με κάθε παντελόνι ή τζιν καθώς δε ‘’κολλάνε’’ στη κοιλιά και δε δείχνουν τα αδύναμα σημεία μας. Από την έρευνά μου, εντόπισα μπλούζες σε Α γραμμή στα H&M σε πολλά χρώματα και σχέδια.
Ακόμη μια χρήσιμη συμβουλή είναι να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Regalinas! Έχουν τις πιο χαριτωμένες μπλούζες, σε Α γραμμή, με φιόγκους στη πλάτη και σε ποικιλία χρωμάτων. Η εφαρμογή τους είναι τέλεια, καθώς κολακεύουν κάθε σωματότυπο! Εγώ είμαι κατευχαριστημένη και προτείνω συχνά αυτό το κατάστημα σε κοπέλες που ψάχνουν χαριτωμένες μπλούζες που δε θα τους είναι τελείως εφαρμοστές!
Τρίτο Must-Have: Φορέματα και φούστες σε Α γραμμή

Είμαι υπέρμαχος της Α γραμμής. Θεωρώ ότι κολακεύει κάθε σωματότυπο! Επιπλέον, καταφέρνει να ‘’κρύψει’’ τη περιφέρεια μας και να μας κάνει να δείχνουμε κομψές και όμορφες. Όταν λοιπόν αγοράζετε ένα φόρεμα ή μια φούστα, επιλέξτε να είναι σε Α γραμμή και θα με θυμηθείτε όταν όλοι σας λένε πόσο σας πάει και σας κολακεύει.
Φορέματα και φούστες σε Α γραμμή θα βρείτε στα εξής καταστήματα: Heel, H&M, Axel, Αttrattivo, Zara, Desigual καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Shabby Apple που έχει τις πιο εντυπωσιακές φούστες σε Α γραμμή.
Τις φούστες σε Α γραμμή συνδυάστε τες με μονόχρωμα τοπ.

Κατερίνα Παρασκευά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Chic Bonbon Life Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino